profitshare

27 august 2012

Pierdut virginitate - o declar nula

Ziarul, sau mai bine zis celebra fituica de scandal, "Libertatea" titreaza:

"Nu mai sunt virgină! Te iubesc, Marius!" A DAT VESTEA PE FACEBOOK, acum toţi ar vrea să îl cunoască pe Marius-cel-Voinic:))


Vestea a tare, trebuie să recunoşti, iar entuziasmul poate fi pe măsură. Dar naiba s-ar fi gândit să dea sfoară-n ţară la momentul dezvirginării?

Să ne imaginăm că fata ar fi trăit înainte de epoca reţelelor de socializare, dar entuziasmul post-coitum (primul) ar fi fost la fel de mare. Atunci, precis că s-ar fi urcat pe cel mai înalt deal din sat şi ar fi strigat mulţumirea şi iubirea ei pentru Marius Dezvirginatorul.
Dar - Slavă, Domnului! - în ziua de azi există Facebook şi poţi să dai acolo de veste. Iar dacă încă nu îţi vine să crezi că aşa ceva e cu putinţă, imaginea de mai jos dovedeşte clar.
Anunţul dezvirginării de către Marius (bietul om!:)) a devenit viral. Lumea comentează în delir realizarea, iar unii se întreabă de ce naiba nu ne spune şi dacă a folosit prezervativ.
______________________
 Unul dintre cititori raspunde insa nelamuririi "Libertatii", si anume, de ce a postat vestea:
 "Gata ! Acum ne putem băga și noi ! :)) Mulțumim, Marius !"

Desi astfel de postari nu sunt o noutate, mai mult, cu doua conturi false poti face multe, nimeni nu si-a pus problema zecilor/sutelor/miilor de parinti a caror fata are un prieten cu numele de Marius.
Oare cati Mariusi au fost batuti, impuscati, schinjuiti, alergati cu cainii sau dati pe mana Politiei (oare cati ani avea fata?) in ultimele ore?



Niciun comentariu: