profitshare

29 august 2012

Michelle Obama nuda



Extras din presa locala:
Soţia celui mai puternic om de pe planetă, e lăsată în sânii goi pe coperta unei reviste spaniole.


Editorii revistei "Magazine de Fuera de Seria" au reuşit să atragă atenţia lumii întregi asupra celui mai recent număr al publicaţiei (acesta fiind probabil si motivul prezentei acestei imagini pe coperta lor).
Ei au pus pe copertă un portret realizat în Photoshop (se presupune - si pe deasupra e si reclama gratuita - daca e facuta in Paint ?) în care Michelle Obama apare în sânii goi (de fapt doar unul e gol, celalalt se ascunde).
Presa internaţională a sărit ca arsă (mai mult ca sigur datorita caniculei). Coperta e considerată rasistă şi jignitoare la adresa primei doamne.
Trucajul combină chipul lui Michelle Obama cu trupul gol al femeii din "Portretul unei sclave", lucrare din 1800.

Insotind un articol intitulat "Michelle Granddaughter of a Slave, Lady of America," lucrarea realizata de Karine Percheron-Daniels suprapune chipul Primei Doamne a Americii pe opera de arta a pictorului francez neoclasic  Marie-Guillemine Benoist Portrait d'une négresse .
Portretul original, expus la sase ani dupa abolirea sclavagismului in Franta, este menit a simboliza emanciparea și puterea. Dar in mediul online, si nu numai, s-au gasit multi care sa il numeasca jignitor si rasis.

Alte lucrari ale artistei:
 

Miss Middleton

Kate Middleton, Duchess of Cambridge Nude portrait on the beach with a sand castle and Flag, symbolising a fresh start for the monarchy


QUEEN ELIZABETH II NUDE

Che Guevara Nude Drawing

Barack Obama Nude President



PRINCESS DIANA NUDE OF AN ENGLISH ROSE

Niciun comentariu: