profitshare

22 septembrie 2012

Apple Maps vs. Google Maps

Apple a dat-o-n bară cu sistemul de hărţi de pe noul sistem de operare, iOS 6

iPhone 5 este primul produs Apple care este livrat direct cu noul sistem de operare iOS 6. Deşi niciun iPhone 5 nu a ajuns încă pe mâna utilizatorilor, posesorii celorlalte produse Apple (iPod Touch, iPhone şi iPad) au putut să îşi actualizeze sistemul de operare la începutul săptămânii.

Aplicatia Maps a Apple are la baza harti ale cunoscutei companii TomTom care, intrebata fiind in legatura cu inexactitatile aparute, spune ca furnizat "cel mai bun fundament" pentru hartile folosite de majoritatea producatorilor de smartphone-uri, inclusiv Samsung si evident Apple.


In Marea Britanie unele orasele lipseau, altele erau plasate eronat pe harta, iar in cateva cazuri lipseau de pe harta obiective importante, cum ar fi gara. In New York userii s-au plans ca, spre deosebire de Google Maps unde indicatiile in timp real pentru transportul in comun mergeau perfect, pe noua aplciatie ele nu functioneaza si asta e o problema.


Ca amanunt interesant alti useri au spus ca grupul de insule Senkaku ce au starnit disputa diplomatica intre China si Japonia figureaza de doua ori pe harti, gluma la moda fiind ca Apple a incercat sa impace pe toata lumea.

Pe harta Dublin-ului o ferma si o cafenea este marcata ca fiind aeroportul orasului, iar guvernul irlandez se teme ca acolo ar putea fi unii tentati sa aterizeze direct peste casa proprietarilor, insa e oricum greu de crezut ca un pilot va utiliza aplicatia aceasta pentru a ateriza acolo cu avionul.

Solutiile nu au intarziat sa apara

 Mai multe exemple
Brooklyn Bridge


Fast food fabulos: conform Apple Maps, Stockholm's Burger King este situat intr-o biserica.
Parisul plat



Alimentati cu benzina de la un magazin de mobila

Niciun comentariu: