25 septembrie 2012

Alina Vidican Borcea goala

Cristi Borcea fostul "Top Red Hot Dog" de la Dinamo si-a gasit un dusman mai mare decat Steaua, Jiji Becali, Mitica de la Liga, Corpodean, Craciuneascu si "Nasu" Sandu la un loc - si anume celebra retea de socializare Facebook. La auzul acestei stiri Mark Zuckerberg a avut un mic si scurt atac de panica, dar s-a calmat rapid dupa ce a aflat ce sunt mai exact cei  299 de Spartani.

Motivul supararii Shakirei din Stefan cel Mare este unul destul de serios, si anume acesta a descoperit ca el si sotia lui au conturi false pe reteaua de socializare. Suparat din cauza conul de umbra si uitare in care a intrat, impreuna cu sotia sa, de la despartirea de cealalta dragoste a lui, Dinamo, Cristi Borcea s-a hotarat sa actioneze in forta. Acesta a depus plangeri la politie impotriva conturilor sale plagiate, plangere ce a derutat organele de Politie, acestea nestiind cum sa actioneze impotriva lor. Mai ales ca multi dintre ei il aveau deja in lista de prieteni pe celebrul fumator de trabucuri si dansator din buric.

Aceste conturi in spatele carora se afla persoane, deocamdata necunoscute, adunau fani, postau actualizari in numele Printului Butanului, mai exact clasicele "Muie Steaua" ce precedau orice meci, savurand apoi zecile, sau chiar sutele de Like`uri de la fanii Dinamovisti in extaz.


Mai tulburator pentru Sultanul Shaormei din Miami este faptul ca pe contul fals al sotiei au aparut poze extrem de sexy ale acesteia. Poze trucate, sustine fostul actionar, desi acestea impanzesc internetul de ceva vreme. Borcea a fost socat si de posibila existenta a unei clone/sosii a sotiei sale. Aceasta apare in fotografiile postate pe reteaua de socializare, impreuna cu actuala d-na Borcea. Aceasta va face si mai grea ancheta organelor de politie, deoarece Alina nu recunoaste existenta unei sosii, iar fostul actionar este extrem de suparat deoarece si-ar fi dorit doua la pret de una.
 Dupa cum se vede din pozele de mai jos, existenta clonei pare a fi destul de evidenta. 

Niciun comentariu: