25 iunie 2011

Rolul femeii in societate

 1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descoperă peștera.
 2. In pestera e frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.
 3. Copiii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.
 4. De la atata carne, copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri. Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.
 5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.
 6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o  frunza.. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
 7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copiii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange.  Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra.
 8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.
 9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand  hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt  - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare - Femeia zambeste). Mai tarziu,Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.
 10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor  pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.
 11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
 12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal, incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticește calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si  oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand... peste ani.... femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispoziția pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar înțelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa, un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aducă complimentele unor necunoscuți si sa fie o chestie care sa păstreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si pentru a nu știu câta oara în istorie, femeia începe sa plângă. Bărbatul inventează blogul.         
Morala: Când femeile plâng, umanitatea evoluează.
Alta morala: Fara femei am fi trăit si acum în copac.

2 comentarii:

Mortu.Eu spunea...

vai, cat de ipocrit esti

1. locul femeii e la cratita
2. locul femeii mai e si in pat
3. locul femeii trebuie sa si-l stie si singura nu sa le aranjam noi frumos pe puncte.

:))

Marmotu spunea...

ceva de genul - femeia descopera cratita ...si renunta la pat. barbatul descopera tablele si barbutul