profitshare

5 iunie 2011

Idiot`s guide to Internet

Hello, numele meu este Bill și va urez bine ați venit pentru a vedea acest ghid al internetului. Pe scurt, tot ce găsiți pe internet este gunoi, dar voi încerca sa scot în evidenta zonele principale pe care ar  trebui sa le evitați.
Internetul e plin de idioți ce scriu gunoaie pentru ca alți idioți sa aibă ce citi. Daca voi avea nevoie sa găsesc ceva, ori voi întreba pe cineva, ori voi citi o carte. Am plătit peste 3000 de dolari pentru colecția din 1967 Funk & Wagnalls, îmbrăcată în piele, iar dacă nu se găsește acolo, nu merita știut. Dealtfel sunt mai mari șanse ca oamenii sa vândă gogoși pe Luna decât sa îmi fac un cont pe Facebook.


Google

Când eram tânăr si voiam sa aflu ceva, eram bătut ca eram prea curios. Asta e problema cu tineretul din ziua de azi Au un răspuns de pe Google pentru orice. Daca ar trebui sa meargă la biblioteca pentru orice întrebare stupida ce le vine în minte, mai mult ca sigur ar pune mult mai puține întrebări idioate.

Google Images

Google Images este inutil. L-am folosit odată pentru a cauta o fotografie cu ceva echipament de ferma și mi-a arata 20000 fotografii cu scule de cai.

Blogging

Am citit odată un blog a cuiva ce tocmai își cumpărase un fular si a povestit despre asta și cum l-a făcut sa se simtă în peste 300 de paragrafe. Ultima data când am cumpărat un fular l-am purtat. Sfârșitul povestii ! 

Chatrooms

Daca voiam sa vorbesc cu un străin, as fi luat telefonul și as fi format numere aiurea. Am încercat un chatroom odată, si am vorbit cu un tip ce spunea ca e un obez de 53 de ani ce locuiește într-un parc de rulote, dar nu ai de unde sa știi dacă acești indivizi spun adevărul.

Twitter

De ce as vrea ca oricine sa știe ceea ce fac ? Nu ma vezi strigând la toata lumea într-un supermarket "cumpăr portocale !!!" asa ca de ce as vrea sa fac asta pe internet ? Când eram mic am locuit într-un orășel mic, de-a dreptul sat, unde toata lumea cunoștea pe toata lumea și fiecare știa ce face fiecare. Era un pusti italian, mai grăsuț, ce locuia vis-a-vis de mine pe nume Toni. Într-o zi l-am accidentat ia picior,  cu o săgeata trasa dintr-un  arc făcut de mine. L-am țintit din căsuța mea din copac.Ai lui au chemat politia și în decursul a câtorva ore toata lumea din sat ma știa sub numele de Robin Hood. Dupa ce am scăpat de acea mentalitate de oraș mic, timp de 52 de ani, de ce as vrea ca acum sa îmi fac publice mișcările?

The Bath Mat - Covoras de pus în baie

Îmi dau seama ca nu e legat de problema internetului dar, nu pot sa înțeleg de ce e asa de greu ca după ce l-ai folosit sa îl pui la loc. Pe mine nu ma vezi lăsându-l  ud pe jos, pentru cei ce vin în urma mea.

Facebook

Am un album foto plin cu fotografii a unor persoane pe care nu le-am mai văzut din 1982. Asa ca de ce as vrea ca și internetul sa îmi fie plin cu astfel de poze ? am încercat odată un cont de Facebook, sa vad de ce se face atâta caz de asta, și după nici măcar 35 de minute un idiot mi-a dat un ghiont (poked me).E ușor sa fii curajos cât ești pe internet.

Reddit / Digg

Aceste site-uri sunt ceva de genul: mergi pe strada, găsești o piatra în forma de broasca, o iei si o ții sus în mana și urlii la toți vecinii sa vina si sa vadă ce părere au despre piatra mea în forma de broasca. Vecinii mei pot sa se duca la dracu`. Mai ales D-na Carter de la 3 care își lasă containerele afara toata săptămâna. Asa ca dacă as găsi o piatra în forma de broasca, as arunca-o în pisica ei.

eBay

Daca as vrea o casa plina de gunoaie ieftine, murdare si la mana a doua, m-as fi dus la o piață de vechituri.

Email

Unii oameni tot îmi trimit diverse tâmpenii. De ce mi-as dori zeci de poze cu pisici? Urăsc pisicile! Recent am fost plecat timp de o săptămâna, și când m-am întors mi-am verificat email`ul Aveam 843 de mail`uri. 840 din ele erau reclame la Viagra. Iar celelalte 3 erau cu pisici. Degeaba mi-am cumpărat un sticker cu "urăsc junk mail`urile" și l-am lipit pe modem, aparent nimeni nu îl baga în seama.

Niciun comentariu: