profitshare

27 mai 2011

Pisica disparuta

Povestea pana acum: 
Shannon (secretara) si-a pierdut pisica si i-a cerut lui David (Graphics designer`ul) sa  o ajute cu  un poster/afiș pentru pisica dispărută. Aceasta este corespondenta pe email....

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 9.15am
To: David
Subject: Poster
Buna
Cand am deschis ieri ușa, pisica mea a scapat afara si de atunci e dispăruta. Si ma gandeam, daca nu esti prea ocupat pentru a face un poster pentru mine. Trebuie sa fie A4, il voi foto copia si il voi pune prin cartier dupa masa.
Aceasta este singura poza a ei pe care o am. raspunde la numele de Missy, este alba cu negru, are aproximativ opt luni. a dispărut pe strada Harper și numărul meu de telefon.
Merci, Shan.

From:David
Data: Luni 21 Iunie 2010 9.26am
To: Shannon
Subject: Re: Poster
Draga Shannon,
Acestea sunt vesti șocante. Noroc ca stăteam jos când ti-am citit e-mail`ul si nu la jumătatea unei scări sau copac. Cum reziști? Sunt surprins ca ai reușit sa ajungi la lucru, mai ales când te gândești cum Missy este acolo in frig, speriata si singura... posibil întinsa pe marginea drumului, cu picioarele din spate strivite de vreo mașina, strigând: Shannon, unde ești? 
Si desi am doi clienți ce isi așteaptă munca finalizata pana la finalul zilei am sa las, desigur, totul la o parte si voi face tot ce este posibil pentru a facilita întoarcerea grabnica a lui Missy.
Cu respect, David.

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 9.37am
To: David
Subject: Re: Re: Poster
yeah ok merci. Știu ca nu iți plac pisicile, dar eu sunt foarte îngrijorata pentru a mea. Trebuie sa plec azi la 1 pm.

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 10.17am
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Poster
Draga Shannon,
Nu am spus niciodată cu nu îmi plac pisicile. O data am fost invitat la un chef si am fost mai devreme sa imi cumpar ceva si am luat o pereche de cizme extrem de scumpe G-Star. Era cu doua numere mai mici, dar le-am vrut atat de mult. Si m-am gandit ca le pot purta fără ciorapi si sa imi tai unghiile de la picioare foarte scurt. Cum petrecerea era la doar câteva străzi de apartamentul meu, m-am decis sa merg pe jos. La petrecere am dat peste un tip Steve,  vărsându-i Malibu & Cola pe tricoul sau alb "ham "Choose Life" si mi-a dat un pumn. 
La o ora si ceva dupa incident, Steve s-a pus pe un scaun deja ocupat de o pisica. Pisica, luata prin surprindere, l-a zgaraiat pe Steve, cauzându-l pe acesta sa sara de pe scaun, sa alunece pe covor, si sa dea cu frundea de coltul unei boxe, rezultând o tăietura de câțiva centimetrii. Datorita socului, pisica a făcut pe ea lasandu-l pe Steve cu o pata mare pe spatele pantalonilor sai bej. 
Mi-a plăcut pisica aia.
Atașat e posterul, după cum l-ai cerut.
Cu respect, David.


From: Shannon Walkley
Data: Luni 21 Iunie 2010 10.24am
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Poster
yeah, nu seamăna deloc cu ceea ce aveam in gând. Parca ar fi un film, si de ce poza cu Missy este asa de mica?

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 10.28am
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Poster
Draga Shannon,
E o chestie de design. Pisica este pierduta în spațiul negativ.
Cu respect, David.

From: Shannon
Date: Luni 21 Iunie 2010 10.33am
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Poster
Asta e o prostie. Nu poti sa o faci cum trebuie, te rog ? Am fost extrem de afectata emoțional (extremely emotional) din cauza asta si am plâns toata noaptea (up all night in tears). Tie ti se pare ca e distractiv. Nu poti sa faci poza mai mare, te rog, și corectează textul si fa`l in culori. Merci 

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 10.46am
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster
Draga Shannon,
Lucrand de atatia ani cu designerii, am presupus ca înțelegi ca, în ciuda vagilor noastre sugestii, altminteri, nu apreciem critica constructiva. Eu nu merg jos, la tine si sa te invat cum sa trimiți mesaje text, sau cum sa te loghezi pe Facebook, sau cum sa te uiti pe fereastra. Sunt gata sa trec cu vederea acest lucru, deoarece esti, cu siguranța preocupata cu gândurile la Missy încercând sa ajungă acasă, trecând prin intersecții aglomerate, sau fiind prinsa într-un canal ce se umple încet și sigur cu apa. Am petrecut odată trei zile într-un puț, dar a fost de distracție.
Am modificat si atasat posterul, conform instructiunilor tale.
Cu respect, David.

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 10.59am
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster
Asta e mai rău ca înainte. Nu poți sa o faci sa se vadă întreaga poza a lui Missy și sa ștergi textul ala stupid? Vreau sa scrie doar Dispărut (Lost).

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 11.14am
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster
From: Shannon
Date: Luni 21 Iunie 2010 11.21am
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poster
yeah, poți sa faci posterul sau nu ? Vreau doar o poza si cuvântul "Dispărut" și numărul meu de telefon si unde si când a dispărut si numele ei. Nu ca un afiș de film sau alta stupizenie. Trebuie sa plec mai devreme azi. Daca ar fi fost pisica ta, eu te-as fi ajutat. Merci.

From: David
Date: Monday 21 June 2010 11.32am
To: Shannon
Subject: Awww
Draga Shannon,
Nu am nici o pisica. Odata am fost de acord sa am grija de pisica unui amic pentru o saptamana, dar dupa ce a lasat-o la mine la apartament si mi-a explicat conceptul de "kitty litter". Am ținut pisica închisa într-o cutie de carton si am uitat de ea. Daca doream sa hrănesc si sa curat pe cineva, nu o internam pe mama in acel azil după atacul de cord. O săptămâna mai târziu, când amicul meu a venit după pisica, m-am prefăcut ca nu sunt acasă, si i-am trimis cutia prin posta. Aparent am uitat sa pun suficiente timbre si a fost nevoit sa o ridice de la posta si sa mai plătească vreo 20 de dolari. Inca il mai apuca câteodată când își aduce aminte, oamenii trebuie sa învețe sa o mai lase si balta. 
Am atașat  versiunea modificata a posterului conform instrucțiunilor tale detaliate
Cu respect, David.

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 11.47am
To: David
Subject: Re: Awww
Aia nu e pisica mea. de unde ai poza aia? Pisica aia e portocalie. Ti-am dat o poza a pisicii mele.

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 11.58am
To: Shannon
Subject: Re: Re: Awww
Stiu, dar asta e mai draguța. Cum Missy, foarte posibil, a întâlnit unul din numeroasele sfârșituri violente, este foarte posibil, ca după asta, sa primești o pisica mai buna. Daca te va suna cineva sa iti spună: Nu am văzut pisica portocalie, dar am găsit una alb cu negru cu picioarele din spate sfărâmate de o mașina, o vrei?" Poți refuza politicos si economisești banii pe o factura destul de costisitoare din partea veterinarului.
Am cunoscut pe cineva ce avea un Basset ce a avut picioarele din spate amputate după un accident si era nevoit sa meargă într-un cărucior mic. Dacă ar fi fost câinele meu, as fi cerut ca toate picioarele sa ii fi fost amputate și înlocuite cu roti, și as fi montat o telecomanda. As fi putut cere copiilor din vecini bani pentru a da ture pe el și sa îl bage în diverse curse. Dacă as fi făcut asta cu un cal. l-as fi putut conduce pana la lucru. L-as fi numit Steve.  
Cu respect, David.

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.07pm
To: David
Subject: Re: Re: Re: Awww
Te rog, folosește poza pe care ti-am dat-o.

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.22pm
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Awww
From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.34pm
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Awww
Nu am spus ca e vorba de vreo recompensa. Nu am $2000 dolari. De ce ai băgat aia acolo? In afara de asta e perfecta. poți sa o faci sa fie fără recompensa? Merci Shan.

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.42pm
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww
From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.51pm
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww
Nu poți sa scoți partea cu recompensa de tot? Trebuie sa plec in zece minute si încă mai am de făcut foto copii după ea.

From: David
Data: Luni 21 Iunie 2010 12.56pm
To: Shannon
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww

From: Shannon
Data: Luni 21 Iunie 2010 1.03pm
To: David
Subject: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Awww
In fine. E bine și asa.



4 comentarii:

Anonim spunea...

Tare pisicuta... chiar ar trebui facut un film dupa povestea asta... "LOST in the evil space... all night in tears... never to be seen again..." :)))

codrut
PS: abia astept sa vad ce talente de bucatar ai... ;)

mitzaabiciclista spunea...

Mortal postul. Am râs cu lacrimi. Torţionarul a făcut toţi banii :D

Unknown spunea...

Foarte tare...

Anonim spunea...

Foarte curios. Cea ce am rasfoit pe pagina dvs. despre Blogger: Birtul Marmotei - Trimiteti un comentariu m-a ajutat sa inteleg mai bine anumite lucruri. Te felicit pentru realizarea marmotul.blogspot.com, care e un site care merita cunoscuta.