profitshare

10 mai 2011

Fan Club Connect-R

Desi luna a inceput prost pentru Connect-R, tricourile lui fiind retrase de pe tarabe, in acelasi timp scăzând in valoare, de la 19.99 Euro bucata la 50 de centi Kilogramul, mai gasindu-se doar in Complexul Europa, a primit si o veste buna.
Se pun bazele primului Fan Club Connect-R. Cei trei viitori membri se vor întâlni in zilele ce urmează, la o limonada pentru a stabilii președintele si cei doi prim vice președinți. Principala activitate pe ordinea de zi fiind triplarea numărului de membri si înscrierea acestuia in LPF (Liga Profesionista a Fanilor).
La auzul acestei știri, Mitica Dragomir, președintele LPF a declarat ca se va ocupa personal de vânzarea drepturilor de televizare, în pachete promoționale.

De asemenea Gigi Becali a declarat: Aseara eram la Palat, ..asa... butonam TV`u si il vad... il strig pe Petrica: Petrica, asta e Connecter?? Petrica, n`auzi mah?? Lasa`l pe Connecter!! N`auzi mah?? Petrica !! Da`i pe Connecter! ... și am zis: Eu Gigi Becali, ii trimit câțiva jucători de la Steaua 2, in frunte cu Bănel si nepotu Ianuli, sa dea o mana de ajutor. Si am sa vorbesc si cu Finu` sa ii de-a si el câțiva".

Marian Iancu a declarat la rândul lui: Dar pana cand Bucureștiul sa fie in fata?? O sa demonstram ca provincia poate face diferenta. Personal imi voi cumpara si purta un tricou din colectia lui .
In acest Timp George Copos, presedindele Fc Rapid SRL a declarat ca a cumparat deja 2 kilograme de tricouri, un set pentru acasa, unul pentru deplasare (Suntem peste tot acasă - Edition - foto).

Niciun comentariu: