11 iulie 2013

Ecuatii

Ecuatia 1
Omul = mancat + dormit + munca + distractie
Magar = mancat + dormit
 
Atunci:
Omul = magar + munca + distractie

Deci:
Omul – distractie = magar + munca
 
Cu alte cuvinte:
Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca
 
 
Ecuatia 2

Barbat = mancat + dormit + castig bani
Magar = mancat + dormit
 
Atunci:
Barbat = Magar + castig bani
 
Deci:
Barbat – castig bani = Magar

Cu alte cuvinte:
Barbatul care nu castiga bani = Magar
 

Ecuatia 3

Femeia = mancat + dormit + cheltuiala
Magarul = mancat + dormit
 
Atunci:
Femeia = Magar + cheltuiala

Deci:
Femeia – cheltuiala = Magar

Cu alte cuvinte:
Femeia care nu cheltuie = Magar

Daca includem ecuatia 2 in ecuatia 3
Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie
 
Deci:
 
Barbatul castiga pentru a nu lasa Femeia sa devina Magar
(Postulatul1)
 
Si:
 
Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa devina Magar
(Postulatul 2)
 
Deci avem:
Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar + cheltuiala

Atunci, din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:
 
 Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!

Un comentariu:

Anonim spunea...

conemtez din singapore.