2 aprilie 2013

Tastatura speciala pentru blonde

Tastatura de culoare roz, creata special pentru blonda din tine are cate o scurta explicatie pentru aproape fiecare tasta. 


Pe tasta Escape scrie mare: "No!"
Ai o tasta care nu foloseste la nimic (Useless key), tasta "Any" (in caz de "Press any key to continue" - pentru a elimina confuziile),
O tasta intrucatva nefolositoare ("Somewhat useless key"), o alta tasta nefolositoare ("Another useless key"),
Tasta Enter este inlocuita de tasta "Yes! I want one!",
In loc de "Caps lock" vei gasi un avertisment: "Warning! size XXL letters".
Acum să trecem la semnificaţia caracterelor
Spre exemplu, tasta “S” reprezintă un shortcut către SOS, adică Shoes on Sale, “L” face trimitere către celebrul LOL, iar “N” vine de la NBF (New Boyfriend). Şi tot aşa, iată cum comunicarea poate fi simplificată doar dintr-o singură apăsare – este necesar doar să cunoaştem limbajul.
Tasta "R" este insotita de mesajul "ROI" (Relaxing On Island), "T"-ul este marcat prin "TC4S" (Too Cool 4 School),
Pentru blondele care folosesc foarte des emoticoanele, creatorii acestei tastaturi au inscriptionat sugestiv tastele necesare pentru a le crea. Astfel, pe tasta cu care obtii doua puncte vei gasi un cerc asemanator unui cap, iar cele doua puncte sunt amplasate acolo unde sunt ochii, in timp ce pe tastele 9 si 0, parantezele reprezinta gura. Desigur, pentru a obtine o paranteza, trebuie sa fii suficient de inteligenta incat sa stii ca vei avea nevoie si de "Smart blonde button", adica de tasta Shift.

64 de taste din totalul de 103 sunt marcate cu comentarii amuzante. Tastatura este compatibila cu orice tip de calculator si orice sistem de operare. Nu ai nevoie decat de un port USB si simtul umorului. Si, da, tastatura functioneaza ca orice alta tastatura, dar daca nu esti obisnuita cu functiile fiecarei taste, s-ar putea sa iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu ea.

Iata cele zece motive invocate de producator pentru care tu trebuie sa iti cumperi tastatura pentru blonde:

1. Oricum folosesti o tastatura - de ce sa nu o ai pe cea mai buna?
2. Paris Hilton nu are una
3. Alooo! E cel mai "cool" cadou al acestui sezon!
4. Se asorteaza cu rujul tau si poate jumatate din garderoba
5. Poate fi o buna scuza pentru ca un coleg dragut de la birou sa iti vorbeasca. (Desigur, ar putea fi un motiv bun ca toti colegii de birou sa se intalneasca si sa te vorbeasca... pe la spate).  
6. Poate fi o buna scuza pentru ca o colega draguta de la birou sa iti vorbeasca. Barbati, ati prins ideea?
7. Folosind-o, dovedesti ca ai simtul umorului. Frumusete si inteligenta! (Poate fi folosita si fara calculator... luata la piata sau la mall..sigur atrage atentia).
8. Angelina Jolie are de gand sa infieze una
9. Este modalitatea perfecta de a scapa de tastatura ta cea veche
10. Arata mai bine decat unii dintre colegii tai de serviciu!

La o astfel de tastatura, producatorii s-au gandit sa oferew un pachet Office gratuit:


Acest model scos pe piata in anul 2007 a ajuns demodat, producatorii incercand sa reactualizeze interesul pentru acest produs prin alinierea sa la cerintele curente ale pietei - adica implementarea functiilor pentru Facebook, Instagram etc. 


Niciun comentariu: