profitshare

5 martie 2013

Horoscop - Rac


RAC
Simbol: Racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascuns. Intortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.
Element: Apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii lui care te trag spre o gaura neagra. In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.
Calitate: Cardinal. Adica e lider, mai exact campionul absolut al santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.
Guvernator: Luna. Un personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tau. Lunatic - sarit de pe fix. Practic, un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.
Activitate preferata: Vaicaritul.
Cartea preferata: “Ghidul martirului”.
Model in viata: Eeyore, din Winnie Pooh.
Idol romantic: Carmen.
Slujba ideala: Victima cu atestat.
Prima intalnire ideala: Mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.
Fraza stereotipa: „Dupa tot ce am facut pentru tine…”
Fraza de agatat: „Mananci si aia?”
Parte a corpului: Pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martir vrednic.
Zona erogena: Pieptul. Barbatii obsedati de sani si femeile gen Laptaria lui Enache sunt nascuti in Rac.
Stil romantic: Codependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi.
Ciudatenie sexuala: Plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu.
CARACTERISTICI
- Sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni.
- Sensibil, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta.
- Daca iti da prin cap sa ramai cu un Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita.
- Majoritatea sunt timizi in public, mai degraba un tip casnic.
- Speriosi, ii inspaimanta si propria lor umbra.
- Iritabili si nu logici. Sufera de sindromul „toata lumea conspira impotriva mea”. Sunt nascuti incapabili sa gandeasca rational.
- Cearta-te cu ei si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine.
EL
Are un zambet sincer si adorabil. Este dulce, cavaler, cu un simt al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual si foarte afectuos. Un traditionalist care iti face curte ca la carte, crede in valorile familiei, inclusiv partea cu “totdeauna” si este cel mai grozav pupacios din lume… DAR:
- Are toate calitatile unui partener perfect si ale unui obsedat la fel de perfect.
- Devotiune = fiti impreuna 24/24 sapte zile din sapte pentru vesnicie.
- E pasiv la orizontala.
- Foarte devotat, prea devotat chiar, mai ales fata de familie si in primul rand fata de maica-sa.
- Subiectiv. Jocul lui preferat se cheama „Ghici cum ma simt acum?” Se asteapta sa ii citesti gandurile, sa ii intuiesti sentimentele si sa ai grija de ego-ul lui fragil fara sa stii ce exact l-a suparat. Raspunsul e simplu, orice il supara.
- Nici macar nu concepe ca tu te poti simti si altfel decat el. Relativ la orice.
- E paranoic de-a dreptul cand vine vorba de securitate, dar se asteapta ca tu sa te descurci cu finantele, mai ales cand e nevoie de facut chestii naspa, ca de exemplu sa echilibrezi bugetul sau sa iti mai iei o slujba. El o sa fie prea bolnav (din cauza stresului) ca sa iasa in lume.
- O sa faca orice ca sa te determine sa fii de acord cu el. Daca rezisti la manevrele lui, o sa vezi cum se innegreste la fata si tace. Totusi, tacerea Racilor e una punctata de oftaturi adanci, maraituri nu extrem de subtile si mormaieli plangacioase.
- O sa te piseze la cap si o sa se vaicareasca ca sa ii faci pe plac si sa fii mereu de parerea lui.
- Baiatu’ lu’ mama.
EA
E blanda si grijulie. Are un excelent simt al umorului si o inima mare si plina de dragoste. Cauta un barbat care sa fie fidel, atent si stabil. Viata ei se invarte in jurul tau, al copiilor si al catorva prieteni… DAR:
- Intra in viata ei si o sa fii supus santajului emotional pentru totdeauna.
- Casa ei e un altar al vietii sale de pana acum. Pastreaza absolut orice are o cat de mica valoare sentimentala: poze, cadouri, servetelul cu care te-ai sters la gura atunci cand ai zis ca mancarea ei este exceptionala…
- Pregatita pentru orice fel de urgente. Inclusiv pentru uragane, desi sta in Romania, la Brasov.
- E atat de distrata incat nu o sa iti poti da seama daca te asculta sau doarme cu ochii deschisi. O sa verse o mare de lacrimi si o sa isi ceara cele mai umile scuze daca ti-a distrus vreun lucru la care tineai, dar nu o sa stii niciodata daca a fost un accident sau s-a razbunat pentru ca ai venit tarziu acasa saptamana trecuta.
- O rontaitoare. Daca ii umpli dulapurile cu dulciuri, o sa fie fericita.
- Vrea sa te faca sa crezi ca tu esti seful. Dar ea o sa aiba ultimul cuvant, printr-o serie de atacuri de inima, diverse boli psihosomatice si vizite dese la urgenta la 2 noaptea. Si o sa iti aduca aminte cat de nerecunoscator esti dupa toate sacrificiile care le-a facut pentru tine.
- Cand se enerveaza e un amestec intre o regina din tragediile grecesti si un santajist sentimental ordinar. O sa te faca sa te simti ca ultimul criminal prin poza ei de victima.
- Madam Rac pare foarte inofensiva la suprafata. Unii dintre criminalii in serie par la fel.
Cum il depistezi: Uita-te dupa un barbat in toata firea care se poarta ca un copil neajutorat. Daca poarta scutec e prea mic sau prea batran pentru tine.
Unde il gasesti: La librarie, intreband unde poate sa gaseseasca ghidurile de auto-motivare. La un second-hand cautand un cadou pentru ziua ta. La o bere cu baietii, doar ca sa demonstreze ca este unul dintre ei.
Cum il intrigi: Spune-i ca il placi si pe el si pe maica-sa. Sau fii cinstita zi-i ca iti vine sa le dai cu ceva in cap.
Prima intalnire: Este destul de probabil sa te invite la o cina gatita de el pentru ca e mai ieftin decat sa mergeti la un restaurant. Daca te invita la maica-sa acasa e destul de probabil ca inca mai sta cu ea.
Cand sa o faci: Dupa ce si-a declarat dragostea eterna pentru tine, ceea ce va face, si inca destul de repede. Sa nu fii totusi mirata daca retrage tot ce a zis a doua zi dimineata, cand maica-sa bate la usa sa il intrebe ce s-a intamplat pentru ca a auzit niste zgomote in noaptea dinainte.
Cand sa ii pui intrebarea: Niciodata, daca nu vrei sa te transformi in maica-sa.
Daca iti da papucii: Iti face o favoare. Oricum, ii e prea frica sa fie singur, asa ca o sa se intoarca tarandu-se la tine.
Daca ii dai tu verde: O sa fuga acasa la mami sa se jeleasca despre cat de ticaloasa ai fost. Ea o sa iti ceara inapoi toate cadourile pe care el le-a cumparat din banii ei.
Cum ii faci fata?
- Racii au nevoie de siguranta.
- Alinta-i cand sunt deprimati.
- Incurajeaza-le simtul deosebit al umorului.
- Aminteste-ti ca sunt foarte draguti inainte sa sara la gatul tau.
- Iau foc daca le alimentezi ipohondria.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Taur, Leu, Scorpion, Pesti.
Doar prieteni: Capricorn, Rac.
Trage-ti un glont in cap acum: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator.
Oaia neagra: Fecioara.

Niciun comentariu: