15 februarie 2013

Dovezi clare ca barbatii sunt discriminati

1. Femeile pot fi promovate pe criterii gen sâni, coapse, fund, buze. Barbatii trebuie sa aiba studii, experienta, competenta.
2. În caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile si copii sunt salvati primii. Barbatii întotdeauna la urma.
3. Daca doua femei se îmbratiseaza, se tin de mâna, se saruta, stau împreuna etc înseamna ca sunt prietene. Daca doi barbati fac asta, sunt poponari.
4. Daca o femeie nu se descurca cu banii înseamna ca are o problema financiara. Daca este cazul unui barbat, atunci el este un incapabil, un ratat, un neispravit.
5. Daca o femeie face mofturi, este capricioasa, cu toane, nu stie ce vrea, îsi exprima liber emotiile, se destainuie, înseamna ca e “feminina”. Daca un barbat face asa, este imatur, slab, efeminat.
6. Femeile au dreptul sa manânce gratis la restaurant, sa intre gratuit în cluburi etc. Barbatul plateste întotdeauna.
7. Daca o femeie singura nu face sex, este o femeie cinstita. Daca un barbat nu face sex, nu este barbat. 
8. Daca vrea sa faca sex, femeia trebuie doar sa aleaga. Barbatul trebuie sa cucereasca.
9. Daca o femeie nu satisface sexual un barbat, nu conteaza. El este oricum multumit. Daca un barbat nu satisface o femeie, atunci este impotent.
10 Daca o femeie naste, devine sfânta. Barbatul ajunge sfânt doar daca este rastignit pe cruce.
11 Barbatul trebuie sa fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nicio obligatie în acest sens.
12. Femeile sunt numite “sexul frumos”. Barbatii, nu.
13.Un barbat, daca are o problema, trebuie s-o rezolve (ca d-aia e barbat!). Femeia trebuie doar sa gaseasca un… barbat.

Niciun comentariu: