profitshare

7 septembrie 2011

Romania, Franta si cartitele








In timp ce Piturca a declarat ca printre jucatorii echipei nationale se gaseste o cartita, altfel nu isi explica starea gazonului, mai multi oameni din fotbal au declarat ca aducerea lui Mutu pentru meciul cu Franta ar fi rezolvat problema cu iarba.
In urma meciului de ieri toata lumea s-a ales cu amenzi: Marcel Pavel şi FRF, amendaţi cu cate 5.000 de lei pentru gafa de la intonarea imnului, jucătorii au fost amendaţi pentru că au călcat iarba. 
Desi Marcel Pavel se apara declarand ca, asa s-a inteles cu FRF pentru a canta imnul, deoarece nu a vrut ai face reclama lui Basescu, Inna nu a avut, deocamdata nici un alibi pentru modul fals in care si-a cantat piesele. Impotriva ei a fost depusa o plangere penala, urmand a fi pusa sub acuzatie pe acuzatie de fals si uz de fals. 
Mircea Sandu nu si-a explicat de ce publicul prezent pe cea mai National Arena a huiduit echipa nationala la finalul meciului. El a declarat: Acum avem un nou stadion, parca pentru asta am venit azi aici, nu pentru echipa... 
Unii jucatori romani au fost alaturi de Mutu si Tamas. Daca unii dintre ei au baut dupa partida, Sapunaru si Marica au fost solidari cu ei, nejucand pe intreaga durata a partidei (primul dandu-se lovit, iar al doilea a mimat jocul). Acesta este motivul pentru care nici Dodel nici Banel nu au mai primit Zmeura de Aur a partidei.
 

Niciun comentariu: