profitshare

13 martie 2011

Stiri mondene

In urma succesului de box-office inregistrat cu filmul Drive Angry (Iadul se dezlantuie), avandul- in rol principal pe actorul american Nicholas Cage, studiourile producatoare au decis sa filmeze o continuare a acestuia. Insa datorita cresterii excesive a pretului la combustibil, dar si faptului ca actorul principal a ramas fara permis de conducere, aceasta va purta numele de Walk Angry. 

O mana de DJ romani, inspirati de succesul uimitor al piesei "Barbra Streisand" a celor de la Duck Sauce, au decis sa sparga topul romanesc cu o noua piesa intitulata "Stela Popescu". Daca duo-ul americano-canadian a folosit ca punct de plecare piesa Gotta Go Home a celebrei formatii Boney M, ai nostri vor folosi nu mai putin celebra piesa "Hai Acasa" a regretatului Gil Dobrica.

Întâmplare inedită în comuna ilfoveană Ştefăneşti. Un ţigan din localitate, cunoscut pentru gesturile lui extravagante, a  ţinut neapărat să-şi boteze copilul George. Pe consătenii lui i-a amuzat întâmplarea şi spun că n-au mai pomenit aşa ceva. Pentru mulţi, e prima oară când aud de un ţigan pe care să-l cheme George.
Iată ce a declarat Exponatu, unchiul dinspre mamă al băieţelului: “Păi, dom’le, ăsta nici nu-i nume de rom, e nume de cal. Şi-a bătut joc de copil.”
Nici Expertiza, mama lui George,  nu a fost de acord cu numele, însă nu a avut cu cine să se înţeleagă. Bărbatul ei a lovit-o brutal la nivelul feţei de fiecare dată când a avut ceva de comentat. Deşi a încercat să-i sugereze subtil variante precum Termopan, Lamborghini şi Leptop, bărbatul nici n-a vrut să audă şi a ţinut-o pe a lui: Ori George, ori Alexandru.
Carusel Potârcă, tatăl copilului, şi-a justificat încăpăţânarea în felul următor: Nu vrea  ca fiul lui  să ajungă o persoană fadă, care nu iese în evidenţă prin nimic. “E mai bine să râdă lumea de el decât să nu-l bage în seamă”, a precizat Carusel.


În jurul orelor 23.10 angajații unei benzinării din centrul capitalei au asistat la o scenă desprinsă parcă din filmele cu miliardari. Un bărbat necunoscut a intrat în benzinărie cu mașina și a alimentat fără întrerupere până când a umplut rezervorul, după care a plătit cu numerar, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.
Casiera de serviciu l-a urmărit pe bărbat pe monitor cum alimentează fără discernământ și și-a alertat colegii. „A alimentat o veșnicie, credeam că i-a înghețat mâna pe pistolul pompei”, povestește casiera. „Eu am fugit repede afară ca să-l salvez, am încercat să-i smulg pistolul din mână, dar era prea târziu: deja își umpluse rezevorul. Am strigat la el: Ce-ai făcut nenorocitule, o să înfunzi pușcăria! Știi cât costă litrul de benzină?” Știi cât costă litrul de benzină?” Știți ce mi-a răspuns? A zis cu nonșalanță: Chiar așa, domnișoară, cât face?”

Băiatul care spală parbrize în benzinărie este încă în stare de șoc. „Credeam că vrea să pună și el un litru-doi, cât să ajungă acasă. Când am văzut că depășește patru litri și nu se oprește m-am panicat. Le-am zis colegilor că avem un investitor străin la pompa trei.” (http://www.timesnewroman.ro/life-death/4028-un-barbat-necunoscut-a-facut-plinul-la-masina)

Un comentariu:

doDdo spunea...

splendid! tot respectul! promit ca atunci cand ma intalnesc cu george potarca sa fac misteaux de el.