profitshare

2 februarie 2009

Prezervativul cu rigla

Domnilor, gata cu exagerarile!
S-au inventat prezervativele cu rigla.
Vesti nu tocmai bune pentru reprezentantii sexului tare!
In curand, barbatii nu vor mai putea exagera nici macar un centimetru atunci cand vine vorba de marimea penisului lor.
Pentru ca femeile pot afla cu exactitate cum stau partenerii lor cu "dotarile", doar cu ajutorul noului prezervativ cu rigla.
Condometric a aparut deja in Marea Britanie, se potriveste tuturor barbatilor cu dimendiunile "barbatiei" de pana la 25 cm si poate avea diverse arome: de lamaie, cireasa sau banana.
Dupa cum era de asteptat, multi dintre reprezentantii sexului tare nu sunt deloc incantati de noua gaselnita.
"Iubita mea m-a parasit. Cine naiba a avut ideea asta? Prietena mea si amicele ei s-au intalnit pentru a compara marimile penisurilor iubitilor. Nu e amuzant deloc", a marturisit o victima a prezervaticului cu rigla, citat de presa britanica.
____________________________________________________________________
Asta da stire. De ce nu prezinta si alte aspecte ? Cum ar fi: "fetele s-au intalnit pentru a discuta lungimea necesara pentru a le face sa taca", sau "prietena mea s-a inecat la 21 cm". 
Si oare doar masculi suparati ? Sunt sigur ca vor sa aparea si replici de genul: "azi am patruns pana la 30 de cm, maine escavam mai mult" sau "O sa aflu in sfarsit cat e pana la rinichi" - si culmea, valabila si pentru barbati.
Dar ce conteaza? 
Importante sunt gusturile. Desigur asteptam cu interes variantele pentru Romania, cu gust de ceapa, slanina si branza. Si dimensiuni de peste 30cm.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Da cu ruleta inca nu au aparut? sau cu boloboc... sa arate cat de drept sta membrul...